Kérdése van? Hívjon bátran : (+36) 20 499-1786   Vagy írjon: info@ebkedvenc.hu

Utazás

Az utazás kutyával sok élménnyel jár, de ahhoz, hogy a kutyád és te is kényelmesen érezd magad, fontos előkészülni a nyaralásra. A következő dolgokat érdemes szem előtt tartani:

  1. Az állatorvosi ellátás: Az utazás előtt ellenőriztessd meg a kutyád egészségét, és ha szükséges, kérj állatorvosi tanácsot. Az állatorvos javasolhat olyan védőoltásokat és egyéb egészségügyi előírásokat, amelyek szükségesek az adott célországban.

  2. A szállás: A kutyák számára kényelmes szállást kell biztosítanod. Ha szállodában szállsz meg, akkor érdemes előre megnézni, hogy fogadják-e el a kutyákat, és ha igen, akkor mennyit kell fizetned a kutya részére. Ha autóval utazol, akkor kutyabarát szállást kell keresned, ahol a kutyád kényelmesen eltöltheti az időt.

  3. Az étkezés: A kutyád számára megfelelő táplálékot kell magaddal vinned. Az utazás alatt ne változtass az étrendjén, mert ez a hasmenést okozhat.

  4. Az utazás: Az autós utazás alatt megfelelő mennyiségű vizet kell biztosítanod a kutyád számára, valamint rendszeres szüneteket kell tartanod, hogy pihenni és inni tudjon. Ha repülővel utazol, akkor ellenőrizd, hogy a légitársaság fogadja-e el a kutyákat, és ha igen, akkor mennyi a díja az utazásért.

  5. Az időjárás: Az időjárás szintén fontos szempont az utazás alatt. A meleg időben fontos, hogy biztosítsd a kutyád számára a megfelelő mennyiségű folyadékot, valamint hogy a napon ne hagyd őt sokáig. A hideg időben pedig megfelelő véd