Kérdése van? Hívjon bátran : (+36) 20 499-1786   Vagy írjon: info@ebkedvenc.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
269 Ft - 27 046 Ft
Márka

Jutalomfalatok kutyáknak

Rengeteg formájú és ízesítésű jutalomfalat elérhető a kínálatunkban. Található diétás, hipoallergén, gabonamentes kutyasncak egyaránt. Az Ebkedvenc termékpalettáján temérdek sok ízesítés közül választhat, kutyusa igényének megfelelően, melyek tisztítják kedvence fogát, valamint, az ínycsikaldó falatok kíváló segítséget nyújtanak kutyád tanításánál. A lehető legjobb opció, amennyiben szeretnénk kedvencünket megörvendeztetni - egy különleges snack, amely garantáltan ízleni fog az állatnak!

A jutalomfalatok használatának egyik előnye, hogy segítenek a kutyánk tanításában. Amikor egy új parancsot vagy trükköt tanítunk kutyánknak, a jutalomfalatok használata motiválja őt a jó viselkedésre és megkönnyíti a tanulási folyamatot. A jutalomfalatok segítségével kutyánk gyorsabban megérti, hogy mire van szükségünk tőle, és így hamarabb megtanulja a kívánt viselkedést.

Használata nem csak a tanításhoz fontos, hanem a kutyák egészségének megőrzésében is szerepet játszanak. Az egészséges jutalomfalatok tartalmaznak olyan fontos tápanyagokat, mint például a fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, amelyek segítenek megőrizni a kutyánk egészségét. Azonban fontos, hogy mértékkel adagoljuk a jutalomfalatokat, hogy ne okozzanak túlsúlyt vagy emésztési problémákat


93termék 112
93termék 112